06/02/2020

Κριτικές στο "Αθηνόραμα" για την Θεατρική Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας ΤΟΠΙ

Διαβάστε την κριτική γονέων που παρακολούθησαν μαζί με τα παιδιά τους την παιδική θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας ΤΟΠΙ Ο Τρομερός Εχθρός & ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας του Χόρχε Μπουκάι και έχουν δημοσιεύσει την κριτική τους και τα σχόλιά τους στο "Αθηνόραμα"

Κριτικές

Καταπληκτικό!!!! Μας διδάσκει πολλά κ μας συγκινεί!

Κλαίρη Ευθυμίου

Πολύ καλή παράσταση, περάσαμε υπέροχα με τα παιδιά μας.

Αφροδίτη Γραμματικοπούλου

Μια από τις λίγες παραστάσεις που το «για μικρούς και μεγάλους» είναι τόσο αληθινό και ουσιαστικό. Πώς να μην αγαπήσεις άλλωστε μια παράσταση που, με το εξαιρετικό ταλέντο της ομάδας ΤΟΠΙ, την απλότητα και την διαδραστικότητά της, εξυμνεί τη φιλία, την αυτοεκτίμηση, σπάει τις ψυχολογικές αλυσίδες του γλυκύτατου ελέφαντα και μεταφέρει ανεκτίμητα μηνύματα; Οι ηθοποιοί, γεμάτοι με ζωντάνια, κέφι, φαντασία, αμεσότητα και αγάπη για τα παιδιά κατάφεραν να προσφέρουν στα μόλις 3 ετών παιδιά μου ξεκαρδιστικό γέλιο αλλά και συγκίνηση, να τα κάνουν να συμμετέχουν και να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον τους μέχρι το τέλος! Ελπίζω να έχετε όλοι την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτή τη μοναδική εξαιρετική παράσταση, η οποία μας ακολουθεί μέρες τώρα στην καθημερινότητά μας με ατέλειωτες συζητήσεις. Μπράβο στην ομάδα ΤΟΠΙ!

Νίκος Αθανασίου

Καταπληκτική παράσταση γεμάτη πανέμορφα μηνύματα που αγγίζουν μικρούς κ μεγάλους! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές,την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ιόλη

Η παράσταση μας είναι πιστοποιημένη στην σελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση: Ο Τρομερός Εχθρός & ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

«Να σου πω μια ιστορία» του Χόρχε Μπουκάι

Παραστάσεις μέχρι 20 Μαρτίου 2022

κάθε Κυριακή
7:00μ.μ.

Θέατρο Bios
Πειραιώς 84
Γκάζι


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ"Ο Καρυοθραύστης"

Θέατρο Bios
Πειραιώς 84
Γκάζι


ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ