25/09/2016

Πρεμιέρα του ΤΟΠΙ στο Studio Μαυρομιχάλη

Το Studio Μαυρομιχάλη άνοιξε σήμερα τις πόρτες του για την πρεμιέρα της παράστασης Ο Τρομερός Εχθρός και ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας του Χόρχε Μπουκάι σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Πλειώνη.

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκε ο Δημήτρης Πλειώνης και η παιδική θεατρική ομάδα Τόπι το κοινό στο κατάμεστο θέατρο στη Νεάπολή Εξαρχείων που περίμενε από νωρίς να δει τις ιστοριές του Μπουκάι να ζωντανεύουν μπροστά τους και να τους ταξιδέψουν σε χώρες μακρινές με ελέφαντες, βασιλιάδες, μάγους και τσίρκο με κλοούν.

Υποδοχή και πρώτες εντυπώσεις

Τα παιδιά δέθηκαν με τους χαρακτήρες και των δύο παραστάσεων από την πρώτη στιγμή που τους αντίκρυσαν και επικοινωνούσαν αυθόρμητα με τους ηθοποιούς σε μια διαδραστική παράσταση που είχε ως σκοπό να κάνει μικρούς και μεγάλους να γελάσουν, αλλά και να προβληματιστούν.

Ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός ήταν ο έντονος ενθουσιασμός των παιδιών που δεν ήθελαν να φύγουν από το θέατρο στο τέλος της παράστασης αλλά έμειναν για να γνωρίσουν από κοντά τους ηθοποιούς και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Αντοίστοιχα ευνοικά ήταν και τα πολυπληθές και ενθαρυντικά σχόλια από τους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά.

Αν το ζητούμενο είναι φεύγοντας από μια παράσταση το παιδί να έχει πάρει κάτι, αυτό το έργο το καταφέρνει 100%. Δύο μέρες μετά την παράσταση και το παιδί μου 5 χρονών μας μιλάει ακόμη για τον ελέφαντα ,για το θέατρο και τους ηθοποιούς που γνώρισε μετά το τέλος της παράστασης. (όλοι οι συντελεστές μένουν και μιλάνε με τα παιδιά) Ξεχωριστή εμπειρία. Ευχαριστούμε!!!
Υπέροχη παραστάση για μικρούς αλλά και για μεγάλους. Περνάει πολύ ομορφα μηνύματα στα παιδιά. Τα παιδιά μου (6 χρονών) μου είπαν οτι θέλουν να πηγαίνουν κάθε εβδομαδα να βλέπουν την παράσταση. Αυτό τα λέει όλα!!!! Συγχαρητήρια στην θεατρική ομάδα ΤΟΠΙ. Ηταν όλοι εκπληκτικοί
Εκπληκτική παράσταση! Τα παιδιά συμμετέχουν και οι ηθοποιοί είναι άμεσοι και καταφέρνουν να περάσουν τα μηνύματα που θέλουν! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Άφησε και εσύ το δικό σου σχόλιο τώρα

Φωτογραφίες από την Πρεμιέρα

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

Αίσωπος φτου & βγαίνω

Πρεμιέρα 15 Οκτωβρίου 2023

και κάθε Κυριακή
11:30π.μ.

Θέατρο Bios
Πειραιώς 84
Γκάζι


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ




«Να σου πω μια ιστορία»
του Χόρχε Μπουκάι

Πρεμιέρα 13 Οκτωβρίου 2023

κάθε Παρασκευή & Σάββατο
9:00μ.μ.

κάθε Κυριακή
7:00μ.μ.

Θέατρο Bios
Πειραιώς 84
Γκάζι


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ