15/06/2017

Η θεατρική ομάδα Τόπι πηγαίνει στο 4ο Παιδικό Φεστιβάλ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στην παραλία της Βάρκιζας πραγματοποιείται τo 4o παιδικό φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) οργανώνει ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στα παιδιά, με κέφι και φαντασία, με παραμύθια, ηθοποιούς, βιβλιοπαρουσιάσεις από γνωστούς συγγραφείς, εργαστήρια κατασκευών, διαδραστικά παιχνίδια , ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και πολλές εκπλήξεις.

Στόχος του Φεστιβάλ, το οποία διεξάγεται δίπλα στη θάλασσα, είναι η εξοικείωση των παιδιών με τον πολιτισμό, η περιβαλλοντική τους ευαισθητοποίηση και η δημιουργική τους απασχόληση.

Η θεατρική ομάδα Τόπι έρχεται το Σάββατο 17 Ιουνίου να δώσει το παρόν και να παρουσιάσει μια παιδική παράσταση για όλες τις ηλικίες, που μιλάει για τις αξίες της ζωής όπως η αγάπη , το μίσος , η ταπεινοφροσύνη , η ματαιοδοξία , η αυτοεκτίμηση και το θάρρος.

Δυο ιστορίες του Χόρχε Μπουκάι διασκευασμένες από την θεατρική ομάδα Τόπι φτιαγμένες με πολύ κέφι χιούμορ, διάδραση και φαντασία για μικρά και μεγάλα παιδιά

Το Σάββατο 17 Ιουνίου με την ιστορία:

Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ
ΚΑΙ
Ο ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣΠαραλία Βάρκιζας - Δήμος Βάρης Βουλιαγμένης

Σάββατο 17 Ιουνίου στις 21:00
Διάρκεια Παράστασης 70 λεπτά

Η παράσταση είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

Αίσωπος φτου & βγαίνω

Πρεμιέρα 15 Οκτωβρίου 2023

και κάθε Κυριακή
11:30π.μ.

Θέατρο Bios
Πειραιώς 84
Γκάζι


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
«Να σου πω μια ιστορία»
του Χόρχε Μπουκάι

Πρεμιέρα 13 Οκτωβρίου 2023

κάθε Παρασκευή & Σάββατο
9:00μ.μ.

κάθε Κυριακή
7:00μ.μ.

Θέατρο Bios
Πειραιώς 84
Γκάζι


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ