Η θεατρική ομάδα Τόπι προτείνει για την σχολική περίοδο 2021 τον Μάγο του Όζ

19/09/2020

Μια φορά κι έναν καιρό στο γκρίζο και μελαγχολικό Κάνσας ένα μικρό κορίτσι η Ντόροθυ, ονειρεύεται μιαν άλλη ζωή... ώσπου ένας κυκλώνας την παρασέρνει μακριά σε μια μαγική χώρα!

Για να γυρίσει στο σπίτι της, θα πρέπει να βρει τη Σμαραγδένια Πολιτεία όπου κατοικεί ο Μάγος του Οζ!

Στην περιπλάνηση της θα γνωρίσει νέους, παράξενους φίλους: το Σκιάχτρο που δεν έχει μυαλό, τον Τενεκεδένιο που δεν έχει καρδιά και το Λιοντάρι που δεν έχει θάρρος και θα γίνουν μια παρέα σε μια απίστευτη περιπέτεια!

Οι τέσσερις φίλοι μαζί, ενωμένοι, θα βάλουν στόχο να βρουν το Μάγο του Οζ για να τους βοηθήσει να αποκτήσουν αυτό που λείπει στον καθένα.

Το ταξίδι τους όμως τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις..

Παιδαγωγικοί Στόχοι:

Η αισιοδοξία, η χαρά και η φαντασία πλημμυρίζουν τις σελίδες αυτής της ιστορίας, που είναι αντιπροσωπευτική της μαγείας των παιδικών χρόνων. Το έργο προβάλλει αξίες της ζωής, όπως είναι η οικογένεια, η αληθινή φιλία, η αυταπάρνηση, η πίστη στον εαυτό και στις δυνάμεις μας, η αναζήτηση της ταυτότητάς μας. Οι τέσσερις φίλοι στο έργο αναζητούν το δρόμο του μέλλοντός τους όπως κάθε παιδί σήμερα.

Η παράσταση έρχεται και στο χώρο του σχολείου σας έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και οδηγίες προστασίας σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας & Πρόνοιας σχετικά με τον COVID-19

Μια θεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική, ομαδικό Παιχνίδι με τα παιδιά, Εναλλαγή ρόλων, Συμμετοχη

Θεατρο studio Μαυρομιχαλη
Καθημερινές 10:30 για σχολεία

Οργάνωση Παραστάσεων στα τηλέφωνα

6974-392-387, 210-8660-397
Δημήτρης Πλειώνης